معرفی دوره آموزش نگارگری طبیعت
مقدمه
آیا علاقهمند به طبیعت هستید؟ آیا همیشه دلتان می خواسته با دیدن زیبایی های طبیعت، آن را به تصویر بکشید؟ اگر پاسخ شما بله است، آموزش نگارگری طبیعت میتواند پلی برای شما باشد تا با هنر و زیبایی طبیعت به یکدیگر پیوند بزنید.
آموزش نگارگری طبیعت، یک فرصت استثنایی برای کشف و درک عمیق تر از جزئیات زیبایی های طبیعت وجود دارد. این دوره آموزشی، شما را با تکنیک ها و روش های نگارگری طبیعت آشنا میکند و به شما امکان می دهد تا با استفاده از ابزار های هنری، زیباییهای طبیعت را به تصویر بکشید. از طریق این آموزش، شما قادر خواهید بود تا نقاشی هایی زنده و پر انرژی از مناظر طبیعی، گلها، درختان و حیوانات را خلق کنید.
آموزش نگارگری طبیعت، به شما این امکان را می دهد تا به طور خلاقانه و با استفاده از رنگ ها، نورپردازی و تکنیک های مختلف، جزئیات زیبایی های طبیعت را به تصویر بکشید. همچنین، این دوره آموزشی فرصتی را برای استراحت و آرامش در میان همه شلوغی های روزمره فراهم می کند و شما را به دنیایی از آرامش و زیبایی می برد. بنابراین، اگر به دنبال یک فرصت برای خلاقیت، آرامش و ارتباط با طبیعت هستید، آموزش نگارگری طبیعت می تواند گامی بزرگ در این مسیر باشد.
اگر تمایل دارید در دوره حرفه ای «آموزش نگارگری طبیعت» با آموزش استاد سمیه رشیدی در سایت آکادمی رشیدی شرکت کنید، اینجا کلیک کنید!!!
طبیعت همواره از موضوعاتی است که مدنظر همه هنرمندان در همه اعصار و سبک ها بوده و هست.
زیبایی های دل انگیز طبیعت همیشه هنرمندان را سر شوق آورده تا آثار زیبا و خلاقانه و خیال انگیزی را تصویر کنند.
همه عناصر طبیعت هر یک به تنهایی منبع الهام و انگیزه برای خلق اثر هستند. از آسمان بیکران با ابر های زیبا و شگفت انگیز گرفته تا کوه ها و صخره ها تپه ها و دشت ها و بوته زارها و گل های زیبا و درختان سربه فلک کشیده و زیبایی فصل ها.
نگارگری طبیعت در نقاشی ، شعر و ادبیات و موسیقی جایگاه خاصی دارد و هنر دوستان شیفته آثار طبیعی در هنر هستند و این اولین مرحله ایست که در راه کسب هنر طی می کنند.
آموزش نگارگری طبیعت هم جایگاه خاص خود را دارد. از دیرباز هنرمندان نگارگر به زیبایی هرچه تمام تر طبیعت را به تصویر کشیده و به شکل خاص نگارگرانه ترسیم کرده اند. نقاشان ایرانی از طبیعت وام گرفته و با خیال و رویای هنرمندانه خود ادغام کرده و تصاویری خلق کرده اند که همواره مورد توجه و تحسین هنردوستان بوده است.
در یادگیری هنر اصیل آموزش نگارگری طبیعت از قدم های اول هنرآموزی است. هنرجوی نگارگری با آموزش طراحی نگارگری طبیعت و بعد از آن با ترسیم رنگی زیبایی های چشم نواز طبیعی میتواند آثار خود را خلق کند.
با یادگیری طراحی عناصر طبیعی و ترکیب بندی آن ها می توان با اصولی ساده اما بسیار مهم و اساسی توانایی ترسیم این همه زیبایی را کسب کرد. استاد سمیه رشیدی در دوره آموزشی طراحی نگارگری طبیعت به صورت حرفه ای با بیان قواعد اصولی شما را با طراحی عناصر طبیعت آشنا کرده و به صورت کامل ترسیم عناصر و ترکیب بندی آن ها را در غالب طرح های زیبا اجرا کرده و آموزش می دهند.
این دوره از کامل ترین دوره ها در طراحی نگارگری طبیعت است که با پشتیبانی و رفع اشکال دائمی می تواند تمام نکات را به شما منتقل کرده و شما را از استفاده از هر منبع دیگری بی نیاز کند. این دوره همواره در دسترس شماست و هر زمان که بخواهید می توانید از مطالب آموزشی خریداری شده و آپدیت های رایگان آنها استفاده کنید.
سرفصل های دوره آموزش نگارگری طبیعت
در این دوره ابتدا ابزار و سایل مورد نیاز برای طراحی معرفی می شود. وسایل ساده ای ازجمله مداد، پاک کن و کاغذ که انواع نمونه های آنها در دوره برای شما توضیح داده خواهد شد.
سپس توضیحات تئوری نگارگری ارزش های خطی، ترکیب بندی، معرفی مکاتب و آنچه مختصراً باید در مورد این نکات بدانید بررسی می شود.
- در مبحث اول از آموزش نگارگری طبیعت با انواع خطوط و منحنی ها در جهات مختلف و تندی و کندی آنها آشنا شده و هر مرحله با عکس و فیلم توضیح داده شده و تمرینات شما مشخص می شود. تمرین این خطوط در عین ساده بودن بسیار مهم هستند و برای دست گرمی و دست ورزی بسیار لازم است و دست کاملا با حرکت های مختلف و تنظیم فشار مداد برای ایجاد تیره و روشنی ها با ریتم یکنواخت آشنا می شود.
- سپس در ادامه این مبحث طراحی انواع برگ ها در حالت ها و جهات مختلف آموزش داده شده و با برگ هایی که ما به ازا واقعی دارند و آنهایی که بیشتر به شکل نگارگرانه درآمده اند آشنا می شوید.
- در مبحث دوم به سراغ طراحی انواع بوته ها و شاخه های برگ دار می رویم. بوته ها از عناصری هستند که در نگارگری طبیعت بسیار کاربرد دارند و در منظره سازی از اهمیت زیادی برخوردارند. چه در آثار مکاتب و قدما چه آثار نگارگری معاصر. در منظره سازی همواره در دشت و دمن و کنار درختان و چشمه سارها بوته هایی میبینیم که به سادگی و البته زیبایی ترسیم شده اند که علاوه بر پر کردن طرح در ترکیب بندی، جلوه خاصی هم به طرح می دهند.
- در این مبحث با انواع بوته ها با برگ های مختلف و جای گیری شاخه ها کنار هم و نمونه های مختلف آثار مکاتب و معاصر آشنا می شوید. در نهایت می توانید با روش آموزش داده شده توسط استاد رشیدی هر بوته و برگی را که بخواهید ذهنی و خلاقانه طراحی کنید.
- در مبحث سوم از آموزش نگارگری طبیعت، طراحی درختان که از عناصر مهم و اصلی طبیعت است آموزش داده می شود. در این بخش به طور دقیق و محاسبات نسبت طلایی قواعد کشیدن شاخه ها و تنه درختان را یاد گرفته و بعد به سراغ حالت های مختلف و انواع درخت، تنه درخت، شاخه برگ ها و ارزش های خطی در طراحی درخت و چگونگی تندی و کندی ها و نحوه سایه پردازی می رویم. با درختان به سبک مکاتب و معاصر نیز آشنا می شوید و طراحی نمونه های شبیه آنها را تمرین می کنید. تمام آموزش ها همراه با عکس، توضیحات و فیلم آموزشی است.
- مبحث چهارم از آموزش نگارگری طبیعت به بخش شیرین و پر کاربرد ابر تعلق دارد. ابر در طرح های نگارگری بسیار استفاده می شود و در بخش های مختلف یک اثر به کار میرود. و در مکاتب مختلف نگارگری و نقوش پارچه و لباس و گاهی بر دیواره ها، لوازم و اشیا نقش می شوند. در آثار معاصر نیز به شکل های متفاوت در جای جای ترکیب بندی طرح می توانیم ابر و دنباله های پیجان و زیبای آنرا ببینیم.
- ابرها از دو بخش مرکزی و دنباله تشکیل می شود و با حالت های مختلف و طرز کشیدن این دو بخش ابر نمونه های متفاوت این عنصر طبیعی را ترسیم می کنیم. در این مبحث بطور کامل مدل های مختلف ابر و نمونه های قدیمی و معاصر آنها را یا گرفته و با جزییات دقیق طراحی آنها را آموزش می بینید.
- مبحث پنجم در این مبحث به بررسی جویبار وگل و صخره در نگارگری طبیعت پرداخته می شود. در مناظر طبیعی نگارگری معمولا شاهد اجرای جویبار و چشمه در آثار هنرمندان هستیم که از کنار صخره ها یا در دامنه کوه ها روان هستند و به زیبایی و معمولا با رنگ نقره اصل رنگ آمیزی می شوند. برای جویبار نیز از خطوط تندی و کندی به مانند ابر و دنباله اما با خطوط نازک تر استفاده می شود.
- در این بخش همچنین به آموزش انواع صخره و تپه پرداخته شده است که یکی از ارکان مهم در منظره سازی نگارگری است، در این مبحث به خوبی با فضاسازی اولیه، طراحی، ارزش های خطی صخره و تپه و سایه پردازی آنها و نوع بوته نگاری در اطراف آنها آشنا شده و می توانید اصولی و ذهنی طرح هایی را اجرا کنید.
- در انتهای این بخش طراحی چند نمونه گل و سایه پردازی آنها و طرح هایی از گل های مختلف در آثار مکاتب و معاصر را آموزش می بینید.
- مبحث ششم و آخر از آموزش نگارگری طبیعت، اختصاص دارد به ادامه طراحی های گل ها و سپس آموزش ترکیب بندی عناصر طبیعت که مهم ترین بخش منظره سازی است. ترکیب بندی درست مهم ترین مسئله در یک اثر هنری است که اگر دچار ضعف باشد همه جزییات را تحت الشعاع قرار می دهد.
- در این بخش به آموزش مواردی از اصول هنرهای تجسمی که در نگارگری هم کاربرد دارد پرداخته شده و انواع ترکیب بندی ها آموزش داده می شود و با طرح های مختلفی از آثار قدما آشنا شده و انتخاب بوم و جدول کشی با تناسبات طلایی را یاد گرفته و سپس اصول و جزییات و قواعد یک ترکیب بندی درست در نگارگری طبیعت و اجرای همه عناصر را همراه با عکس و فیلم و تفصیلات آموزش می بینید.
- با تمرین طرح هایی که استاد رشیدی در این ترکیب بندی ها آموزش می دهند می توانید نهایتا طرح های خود را خلاقانه از طبیعت زیبا به شکل نگارگری اجرا کنید.
- با انتخاب و شرکت در این دوره کامل آموزش نگارگری طبیعت شما با اصول اولیه و طرح های پایه ای نگارگری آشنا شده و می توانید علاوه بر منظره سازی از طراحی عناصر مختلف به تنهایی روی هر متریالی استفاده کرده و راحت تر آنها را رنگ آمیزی کرده کنید و به جای کپی آثار دیگران اثر ذهنی مطابق با حس و حال و سلیقه خود اجرا کنید و حتی به کسب درآمد برسید
با آکادمی رشیدی برای خرید و دریافت این دوره آموزشی ارزشمند همراه شوید.
سئو شده توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ فیبی لند
دیدگاهتان را بنویسید