آموزش طراحی آناتومی بدن مردان
بدن هر انسانی به طور کلی تفاوت هایی با دیگران از جهات مختلف از جمله از جهت تفاوت در جنسیت افراد، میزان چربی بدن، قد و … دارد. اما تشابه های بسیاری نیز در کلیات اسکلت بندی و عضلات در تمامی افراد وجود دارد. در بحث طراحی اصولاً بررسی آناتومی بدن، با تفکیک تفاوت های طراحی آناتومی بدن مردان و زنان انجام میگیرد.
در این مقاله به بررسی آناتومی بدن مردان خواهیم پرداخت و کلیایتی را برای آشنایی شما مطرح خواهیم کرد. اما لازم به ذکر است که این مطلب شروعی در جهت دستیابی به مهارت طراحی خواهد بود چرا که حالت گیری های مختلفی در حرکت بدن انسان وجود دارد و این گستردگی پیچیدگی های خاص خود را داراست.
در صورت تمایل برای یادگیری اصولی و تکمیل تمرینات خود می توانید در آموزش “طراحی آناتومی بدن انسان” در آکادمی استاد رشیدی شرکت کرده و از رفع اشکال بر روی تمرینات خود در طول آموزش بهره مند شوید. این دورهی آموزشی مطالب را به صورت ساده و اصولی برای درک بهتر شما ارائه کرده است.
تناسبات مهم طراحی آناتومی بدن مردان
همانطور که در تصویر 1 می بینید، اگر ارتفاع اسکلت سر انسان را معیار کلیدی تناسبات کلی قرار دهیم، با وجود اینکه در واقع افراد مختلف قد متفاوتی دارند اما در حالت استاندارد، قد انسان (هم خانم ها و هم آقایان)، 8 قد در نظر گرفته می شود. میان تنه در حالت استاندارد در قسمت فاق قرار می گیرد. از چانه تا سینه یک سر، سینه تا ناف یک سر و به همین شکل، ابعاد ناف تا فاق، فاق تا وسط ران، وسط ران تا زانو، زانو تا وسط ساق پا و وسط ساق تا مچ پا و در برخی موارد تا پاشنهی پا، هر کدام ابعاد برابر و به اندازهی یک سر دارند.
از جمله ابعاد مهم دیگری که از تصویر 1 می توان به دست آورد، ابعاد دست می باشد که از سرشانه تا آرنج، 5/1 سر و از آرنج تا نوک انگشتان، تقریباً دو سر یا کمی کمتر است. از کمر تا زانو، 3 سر و از فاق تا تا رو یا زیر زانو، 2 سر در حالت استاندارد در نظر گرفته می شود. همچنین در تصویر 2 می بینیم که در نمای قدامی، عرض سر، 7/0 ارتفاع سر و عرض دنده ها و لگن 2/1 ارتفاع سر می باشد.
“10 اصل کلی برای طراحی آناتومی انسان” : در این مقاله بلند، توضیحات و آموزش هایی راجب به طراحی آناتومی اعضای مختلف بدن انسان برای شما هنردوستان آوردهایم. جهت مطالعه مقاله کلیک کنید!!!
اسکلت بندی آناتومی بدن مردان
اسکلت بندی دست ها و پاها در مقاله های مجزا هرکدام به صورت جداگانه بررسی شده اند بنابراین در این مطلب بخش بالا تنه آناتومی بدن مردان را که دارای تفاوت هایی با بدن زنان می باشد، مورد مطالعه قرار می گیرد. اسامی بخش های مهم اسکلت این بخش از آناتومی و چگونگی قرارگیری ماهیچه ها بر روی آنها را در تصویر 3 میبینید. در تصویر 4 برآمدگی استخوان ترقوه (در دو طرف شانه) را مشخص شده است که در طراحی باید به آن توجه شود.
اتصال بالا تنه و پایین تنه بدن با احجام ساده
بدن انسان در نواحی مختلف، دامنهی حرکتی بسیاری دارد. در سر، چرخش گردن، در دستان از قسمت مفاصل شانه، آرنج و مچ، و در پاها از قسمت مفاصل لگن، زانو و مچ، نمونه هایی از این دامنه های حرکتی مختلف در بدن انسان هستند. به همین ترتیب انعطاف و چرخش بدن انسان در نقطهی اتصال بالا تنه به پایین تنه دارای گستردگی بسیاری است.
در تصویر 5، بخشی از چرخش کمر به سمت پهلوها را می بینید. به همین ترتیب، حرکت کمر به سمت جلو و عقب، در زوایای مختلف، و چرخش قفسه سینه به سمت راست و چپ، هرکدام تغییراتی قابل ملاحظه در اسکلت و عضلات بدن ایجاد خواهد کرد. دستیابی به مهارت در طراحی این حالت های مختلف قرارگیری بدن، نیاز به یادگیری اصولی و تمرینات بسیاری دارد. در آموزش مربوط به بدن انسان در آکادمی استاد رشیدی تمام نکات مورد نیاز درباره طراحی آناتومی بدن مردان به صورت ساده و مفصل شرح داده شده است.
در صورت تمایل می توانید در این دوره شرکت کرده و از رفع اشکال بر روی تمرینات خود در طول دوره بهره مند شوید. در تصویر 6 حالت هایی از تمرینات این دورهی مجازی در خصوص چرخش بدن در بخش اتصال بالاتنه به پایین تنه نمایش داده شده است. احجام در این تصویر به صورت کاملاً ساده و برای یادگیری اولیه می باشند. در مرحلهی بعدی میتوان از احجامی نزدیک تر به اسکلتبندی انسان برای تمرین اتصال بالا تنه و پایین تنه همچون تصویر 7 استفاده کرد. در دورهی مجازی آکادمی استاد رشیدی، حالت های مختلفی از حرکت آناتومی بدن مردان، به صورت احجام ساده شده همچون شکل 7، در قالب فیلم برای شما ترسیم شده است.
عضلات بالا تنهای آناتومی بدن مردان
در این بخش، عضلات مهم و کلیدی که در طراحی آناتومی بدن مردان عموماً قابل رؤیت هستند را در نمای قدامی قدم به قدم شرح خواهیم داد. شما نیز می توانید همراه با تصاویر طراحی بالا تنه مردان را مرحله به مرحله پیش برده و تمرین کنید. این تمرینات بخشی از آموزش های “طراحی آناتومی بدن انسان” در آکادمی استاد رشیدی می باشد. در تصویر 8 عضلات جناغی ترقوهای پستانکی را میبینید که در دو طرف گردن، موجبات چرخش سر را فراهم می کنند. همچنین بخشی از عضله ذوزنقه ای که در حقیقت از نمای خلفی به طور کامل دیده می شود، در همین تصویر نمایش داده شده است.
در مرحله بعدی (تصویر 9 ) عضلات دالی و سینه ای کوچک و بزرگ ترسیم شده اند. جالب است بدانید که دلیل نامگذاری عضلات دالی، شباهت این عضلات به حرف دال یونانی یعنی دلتا (Δ) می باشد که از نمای جانبی این شباهت مشخصتر است.
در تصویر 10 عضلات شکمی شامل عضلهی راست شکمی، عضلات مایل خارجی و عضلات دندانه ای قدامی مشخص شده اند. عضلهی راست شکمی در کاراکتر زیر کاملاً عضلانی می باشد اما در بسیاری از موارد، سوژهی طراحی در برخی از بخش ها از جمله همین عضله، دارای چربی هایی است که همچون تصویر 12 موجب تغییراتی در خطوط محیطی آناتومی خواهد شد. همچنین در این نما بخش کوچکی از عضلهی پشتی بزرگ (به رنگ قرمز) که از نمای خلفی به طور کامل مشخص است در تصویر 11 دیده می شود.
نتیجه گیری
به طور کلی حالت کلی آناتومی بدن مردان در صورت نداشتن چربی اضافی، از نمای قدامی به شکل یک ذوزنقه بلند می باشد که ضلع بالای آن (در قسمت شانه ها) بزرگتر است. آناتومی بدن مردان غالباً عضلانی تر از بدن زنان است. آناتومی بدن زنان در مقاله ای دیگر بررسی خواهد شد. و شما متوجه تفاوت ها خواهید شد. اما توجه داشته باشید که به دست آوردن مهارت طراحی آناتومی بدن انسان در حالت ها و ژست های مختلف، نیاز به تمرین خیلی بیشتری دارد.
به طور مثال همین ماهیچه ها که از نمای قدامی بررسی شدند در حالتی که سوژهی طراحی دست های خود را بالا برده باشد تغییراتی خواهند نمود. (تصویر 13) در ادامه، بخشی از حالت های مختلف طراحی آناتومی بدن مردان که در آموزش مجازی آکادمی استاد رشیدی در غالب ویدیوهایی مرحله به مرحله طراحی شده است، را در تصویر 14 مشاهده می کنید. شما می توانید برای تمرینات بیشتر در این ترم مجازی شرکت کنید.
سئو شده توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ فیبی لند
دیدگاهتان را بنویسید